Noul Audi A8 – Arta progresului

Posted on June 15th, 2010 by admin

Siguranta care previne
Arta de a imbina minimalismul cu perfectiunea si de a transforma functionalitatea in fascinati

Audi A8 nu dispune numai de numeroase inovatii tehnice, ci si de ceva cu totul special: un fel de al saptelea simt sau Audi pre sense. Evenimentele din trafic sunt clasificate prin intermediul a diferite sisteme si, daca este cazul, sunt aplicate masuri preventive de protejare a pasagerilor, respectiv de evitare a producerii unor coliziuni.

In partea din fata si spate sunt prevazuti senzori radar (in functie de echipare) care masoara perimetrul din fata si din spatele automobilului dumneavoastra Audi A8. In plus, o camera video scaneaza drumul din fata dumneavoastra. Aceasta este integrata in oglinda retrovizoare, cel mai inalt punct din interiorul unui automobil si are o viteza de redare de 25 de imagini pe secunda, cu o rezolutie care pana acum nu a fost disponibila in industria automobilistica. Suplimentar, unitatea de comanda ESP transmite si alte informatii. Astfel, Audi pre sense poate elabora o imagine aproape realista a perimetrului inconjurator.

Noul Audi 8 conduce in demersul de a atinge perfectiunea in clasa sa prin tehnologia inovativa a caroseriei usoare de aluminiu, redefinirea dinamicii si a eficientei. Secretul consta in tehnologia Audi Space Frame de ultima generatie in combinatie cu motoarele performante, precum cel de 4.2 TDI. Filosofia Audi este cea care demonstreaza tuturor cat de sportiva, precisa si eficienta poate fi o limuzina de top din zilele noastre. Iar cifrele spun totul: 350 de cai putere, 800 NM cuplu motor si emisii CO2 de doar 199g/km.

Conceptul estetic dinamic si rafinat ce contureaza exteriorul noului Audi A8 se regaseste si inetriorul ce exprima mai mult ca oricand ambitia Audi de a atinge nivelul absolut al calitatii. Cele mai fine tipuri de piele, aluminiu si lemn pregatesc simturile pentru interactiunea cu tehnologia intuitiva: noua interfata MMI cu touchscreen permite accesul la functiile cheie ale noului Audi A8 cu o usurinta ce reprezinta reperul clasei sale. Mai este numita si arta progresului.

Detalii suplimentare despre acest model gasiti la distribuitorul dvs. Audi – Scorpion Focsani, Calea Moldovei nr. 16., tel./fax: 0237/236.866.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Taguri: ,

Leave a Reply