Campanie de strangere de fonduri pentru miscarea ecologica

Posted on April 22nd, 2010 by admin

Astazi de Ziua Pamantului, Humanity Calls si eBay au lansat prima campanie de strangere de fonduri pentru miscarea ecologica

Humanity Calls invita organizatiile nonprofit din Romania sa participe la campania de strangere de fonduri lansata astazi 22 aprilie 2010 cu ocazia Zilei Pamantului pe site-ul www.humanitycalls.org. Prima donatie a fost suma de 50.000$ din partea eBay si va creste semnificativ in timpul campaniei pe masura ce donatiile individuale vor mari suma destinata ONG-urilor castigatoare. La sfarsitul campaniei ONG-urile cele mai votate vor imparti proportional banii stransi.

Campania Ziua Pamantului lansata de eBay se adreseaza tuturor organizatiilor nonprofit care au in atentie mediul sau care se ocupa de chestiuni ca schimbarile de clima, conservarea, reciclarea, innoirea resurselor de energie, poluarea si altele. Campania se va desfasura in perioada 22 aprilie si 22 iunie 2010. Alte campanii viitoare de strangeri de fonduri din partea Humanity Calls vor avea in vizor probleme globale ca sanatatea, educatia, saracia si drepturile omului. Organizatiilor nonprofit nu li se percep taxe pentru a se alatura la Humanity Calls.

Romania a contribuit deja la acest proiect prin dezvoltarea pro bono a aplicatiei software de catre compania REEA din Tirgu Mures .

Cum functioneaza campania:
- ONG-urile se inscriu la Humanity Calls pentru a participa la campanie.
- Odata campania inceputa, ONG-urile vor lua contact cu sustinatorii lor cerandu-le votul. Humanity Calls ofera ONG-urilor instrumente ajutatoare ca e-mail copy, gadgeturi incorporabile, Twitter copy, etc.
- Persoanele care raspund cererilor de vot ale ONG-urilor intra pe Humanity Calls si se logheaza pentru a-si da primul vot. Ele pot castiga mai multe voturi informandu-si prietenii de pe Twitter si Facebook.
- Donatia de bani aduce cele mai multe voturi persoanelor sustinatoare, pe care ele le pot cheltui la randul lor pe cele mai merituoase ONG-uri. Astfel, fondul total disponibil pentru toti castigatorii nonprofit creste exponential!
- Chiar si ONG-urile care nu ajung in top vor beneficia direct de Humanity Calls stimuland donatiile directe catre ONG-uri, o alta cale ca persoanele sustinatoare sa obtina voturi.
- La sfarsitul campaniei organizatiile cele mai votate vor imparti fondurile stranse.
Sprijinind Humanity Calls ca program filantropic, companiile pot angaja si implica in program o intreaga comunitate, incluzand clienti, angajati si actionari. Pentru mai multe informatii despre Humanity Calls sau despre cum sa devii sponsor, vizitati www.humanitycalls.org.

Taguri: , , , , , ,

Leave a Reply