Concert incendiar TRAVKA la Iasi

Posted on May 19th, 2010 by admin

Dupa 3 ani de la ultimul concert sustinut la Iasi, TRAVKA revine in Capitala Moldovei duminica, 23 mai 2010, ora 21.00. Evenimentul va avea loc in Dublin Pub.

Despre acest eveniment, George Gadei, solistul trupei TRAVKA, declara: “In Iasi nu am avut pana acum o destainuire asa cum am vrut noi. Am avut cateva concerte dar nici unul asa cum ne-am fi dorit… cu sunet in primul rand. Acum se anunta ceva, adica posibilitatea de a fi tot odata. Am ales Casa Studentilor din pricina amintirilor. Amintiri din perioada in care Iasul era casa mea, orasul meu cel mai frumos si mai bun si mai adevarat. Oras cu totul. Centrul Moldovei fara nici un egal in rezistenta omului de a fi om. Nu doresc sa cad in sentimental, as dori doar sa plec cu Iasul pe val cel putin o data. Sase concerte am avut pana acum in Iasi, sper ca al saptelea sa fie cu noroc si tot.

Salut Iasul cu oamenii pe care ii stiu si ii astept. Afisul are culoarea rosie… in Bucuresti a fost albastru. O sa trecem prin orasele noastre pe culoarea-chemarea care speram sa scoata omul din voi spre om.”

Evenimentul este organizat de GAMAN SHOW & EVENTS si AIA MICII ALEX & ALF.

despre TRAVKA

TRAVKA s-a infiintat in 2002 in Focsani si a lansat doua albume – “Corabia Nebunilor” (2005) si “Vreau sa simt Praga” (2007). “Vreau sa simt Praga” este primul album romanesc lansat sub licenta Creative Commons. Albumul a fost lansat pe internet si s-a putut downloada in mod gratuit.

Dupa o absenta de aproape 2 ani din peisajul muzical romanesc, trupa TRAVKA si-a reluat activitatea in aceeasi componenta, respectiv: George Gadei – voce, Alexei Turcan – chitara, Misha Galca – chitara, Razvan Rusu Mizdan – bass si Cristian Chirodea – tobe.

Concertul de “relansare” din Clubul The Silver Church, Bucuresti a fost denumit de publicul de specialitate un adevarat manifest – la nicio alta trupa romaneasca de rock alternativ nu s-a atins un numar atat de mare de fani dornici sa urmareasca concertul – peste 1600.

In cei 6 ani de existenta trupa Travka a avut peste 250 de concerte.

Taguri: , , , , ,

Leave a Reply