Fender Guitar & Amp Roadshow 2010

Posted on May 6th, 2010 by admin

Fender Guitar & Amp Roadshow 2010 la The Silver Church din Bucureşti
18 mai 2010
ora 20:30
Clubul The Silver Church

Guru-ul chitarei Greg Koch, artist reprezentativ Fender, aduce talentul sau unic in Romania cu ocazia Fender Guitar & Amp Roadshow 2010, pe data de 18 Mai 2010, la clubul The Silver Church din Bucuresti.

Greg Koch Trio, in care Greg ii are alaturi pe bassistul Tom Good si pe bateristul Del Bennett, va va prezenta unele dintre noutatile Fender si va interpreta piese mai vechi si mai noi, inclusiv de pe ultimul sau album From The Attic (al 11-lea disc al lui Greg Koch) un material eclectic, rock-blues impregnat cu riff-urile incendiare si mistuitoare ale lui Greg.

Aveti ocazia sa vedeti, sa auziti, sa simtiti cele mai noi produse Fender, inclusiv seria noua de chitare Fender American Special, noul GDEC 3.0, etc.

Cei prezenti la eveniment vor participa la o tragere la sorti, avand sansa sa castige o chitara Fender American Special Stratocaster si un amplificator Fender GDEC-3 Thirty!

IMPORTANT:

- Daca doriti sa participati la tombola, este necesar sa va inregistrati inainte de eveniment. Inscrierea se face online, cu ajutorul formularului de contact: www.guitarshop.ro/contact
- Va rugam sa mentionati numele Dvs. complet si numarul de telefon.
- Talonul de tombola nominal, gata completat, va va fi inmanat la intrarea in club. Tragerea la sorti va fi facuta de catre Greg Koch, care va si inmana premiile castigatorilor.

Intrarea este libera.

Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply