The Rose – Tribute Janis Joplin

Posted on April 22nd, 2010 by admin

Sambata, 15 Mai 2010, Ora 22:30, Hard Rock Cafe Bucuresti

Sambata, 15 mai, de la ora 22:30, Hard Rock Cafe si IMIPACEMIE vor celebra cariera muzicala a celei mai importante voci feminine din lumea rock-ului – Janis Joplin. Melodiile superstarului generatiei flower power vor fi interpretate de trupa The Rose, una dintre cele mai bune formatii tribut a celebrei soliste de blues.

Jumatatea lunii mai le va oferi iubitorilor de rock si blues un concert dedicat unuia dintre cele mai puternice simboluri ale anilor ’70. “Mercedes Benz”, “Cry Baby”, “Me and Bobby McGee” sau “Piece Of My Heart” sunt doar cateva dintre hiturile pe care trupa The Rose le va interpreta la Hard Rock Cafe pe 15 mai.

Cu aproape zece ani de experienta muzicala, membrii trupei The Rose au ales, in urma cu an, sa isi dedice intreaga activitate promovarii repertoriului Janis Joplin. Numele formatiei a fost ales dupa filmul “The Rose” (1979), pelicula inspirata de viata artistei si nominalizata de patru ori la Oscar. In spectacole, solista trupei The Rose poarta intotdeauna haine si accesorii croite identic dupa cele ale starletei rock, reproducand cat mai fidel prezenta scenica a artistei.

Janis Joplin, ‘regina alba a blues-ului’ si icon al generatiei hippie a devenit o legenda a muzicii datorita vocii sale neobisnuite, aspre si ragusite, dar si prin stilul sau aparte, devenit, in timp, reprezentativ pentru spiritul rebel al miscarii flower power. Joplin a murit la numai 27 de ani, din cauza unei supradoze de heroina, trupul ei fiind incinerat in Los Angeles, iar cenusa imprastiata dintr-un avion deasupra plajelor din Oceanul Pacific.

Pret/ bilet: 35 ron Bilet fara loc. Pentru rezervari sunati la Hard Rock Cafe Bucuresti 021/206.62.61

Taguri: , , , , , ,

Leave a Reply